Het team van Kiki’s Hair

Nicole

Mijn naam is Nicole Brands, 33 jaar geleden begon ik mijn eerste salon in Bergen op zoom en later in Breda.

Met vallen en opstaan ben ik uiteindelijk ruim 25 jaar geleden begonnen in Teteringen en 4 jaar later volgde onze salon in Terheijden.

Onze formule blijkt een succes!! We hebben een hecht team, waar ik heel trots op ben. Ze zijn goed geschoold en heel gemotiveerd om onze klanten tevreden en blij te maken met hun uiterlijk. De sfeer in de salon is altijd goed. Daar doe ik ook erg mijn best voor.

Een bezoek aan onze salons moet een “feestje” zijn.

Kiki

Ik ben Kiki Brands en ben al werkzaam vanaf mijn 16e bij KIKI’S HAIR. De eerste jaren als kapster en vanaf 2001 ben ik mijn eigen nagelsalon begonnen NAILS BY KIKI. In het begin combineerde ik het nog met het kappersvak, maar omdat mijn nagelsalon zo goed liep besloot ik na een jaar mij helemaal te richten op mijn nagelsalon en zelfs al uit te breiden. Wendy kwam bij mij werken, zo blij mee. Wij zijn een heel goed team samen. De nagelsalon is open van dinsdag t/m vrijdag.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

www.nailsbykiki.nl en hopelijk zien wij jullie snel.

Liefs Kiki & Wendy.

Suzanne

Mijn naam is Suzanne, en ik werk inmiddels al weer 5 jaar bij KIKI’S HAIR. Ik was er even uit, maar ben weer terug van weggeweest! 4 kinderen verder wilde ik nergens anders werken dan bij Nicole.

Mijn klanten laten stralen door hun kapsel prachtig te knippen of op een andere manier te stylen is mijn passie. Ook een gezellig kletspraatje of een luisterend oor bieden ben ik erg goed in.

Werken bij KIKI’S HAIR is elke dag een feestje met u als klant en natuurlijk met mijn gezellige collega’s.

Op woensdag en donderdag werk ik in Terheijden en alle zaterdagen in Teteringen.

Tot snel bij KIKI’S HAIR.

Manon

Mijn naam is Manon en woon in Made. Ik ben werkzaam bij KIKI’S HAIR in Teteringen. Hier ben ik ruim 4 jaar geleden met plezier begonnen in een gezellig team. Ik ben kapster en visagiste en ook ben ik gespecialiseerd in het epileren met draad. Door deze methode blijven de haartjes langer weg.

Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag vrijdag en zaterdag

Hopelijk tot snel bij KIKI’S HAIR Teteringen.

Kyra

Mijn naam is Kyra en ik woon in Breda. Ik heb de kappersopleiding afgerond en ben officieel kapster! Ik heb verschillende ervaringen opgedaan door de jaren heen, in verschillende salons. Ik werk nu hier bij KIKI’S HAIR en ben erg blij dat ik hier mag werken binnen dit ontzettend leuke team. Ik werk momenteel zowel in Terheijden als in Teteringen. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten en kan niet wachten om bij u een mooi, hip kapsel te knippen, en er een gave mooie kleur op te zetten of u in stijl te föhnen.

Tot snel bij KIKI’S HAIR.

Tessy

Ik ben Tessy en woon met mijn man en 2 dochters sinds 3 jaar in Terheijden. Ik heb 14 jaar werkervaring en ben gespecialiseerd in verftechnieken, highlights en lowlights. Ook ben ik op de hoogte van de nieuwste kniptechnieken en trends. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het gezellige team bij Kiki’s Hair en werk op woensdag en zaterdag in Teteringen en op vrijdag in Terheijden. Ik hoop u snel te ontmoeten in een van onze salons. Liefs Tessy.